Az oldal automatikusan átirányít az új weboldalamra!

2010. április 27., kedd

Jöjjön a játék megfejtése :)Sziasztok!

Ma kellően lefárasztottak tesi órán, de még ez sem veszi el tőlem a jelenlegi örömöm. Komolyan mondom, mindjárt elkezdenek potyogni a könnyeim, pedig nem épp vagyok érzelgős típus :)

Sajnálom, hogy senki sem írt nekem mailt. de lehet, hogy én tehetek róla. nem adtam meg túl sok támpontot. Vagy csak lusták voltatok :)
Végül Brixi adta meg a paramétereket a részlethez, amit ma még nem fogok feltenni. És azt se tudom megmondani, hogy mikor lesz az az időpont, amikor felteszem. Jövőhéten bár érettségi szünetem lesz, mégsem lesz az. Délután fél 1-től suli :( És el is vagyok maradva a többi frissemből is. Az elmúlt két hét rendesen elvette az energiám, főleg szidás és káromkodás szinten... És most is az jön: alapjában véve nyugodt ember vagyok xD Csak a tanárok szeretik kicsikarni belőlem a rossz énem...

Deeee.... senki sem kíváncsi az én kicsi lelkivilágomra :)
A lényeg: a blog ma ünnepli az egy éves szülinapját. Pontosan egy éve tettem fel az első bejegyzést és az első fejezetet. Azóta gyűlnek az olvasóim, amit nagyon köszönök nektek. Egy évvel ezelőtt ismerkedtem meg ezzel a csodálatos világgal, aminek mostanra nem is egy új barátot köszönhetek :)

Azt hiszem ennyi lenne.

Angyal

1 megjegyzés:

(E)Dyna írta...

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!!