Az oldal automatikusan átirányít az új weboldalamra!

2009. szeptember 10., csütörtök

Ízelítő...

Ez nem teljesen a legeleje, de egy kis részlet belőle, azt hiszem kedvcsinálónak vagy valami ilyesmi... Meg a blogot is egy kicsit átrendeztem :)

"A temető körül erdő volt, és mivel nem látok jobb megoldást, elindulok a sűrűjébe. Csak kijutok valahol. A királynő nem adott semmi térképet. Gondolom még ő maga sem járt itt. De azért kedves lett volna tőle, ha elenged velem egy kísérőt. De már utána vagyok. 
Már egy jó ideje sétáltam, amikor neszt hallottam tőlem jobbra. Oda kaptam a fejem, és már nyúltam a tőr felé, de hirtelen felszállt egy bagoly az egyik ágról. Megkönnyebbültem. Persze a tőrt a kezembe vettem, ki tudja, kik vagy mik járnak erre. Lenéztem a tőrt markoló kezemre. Amy tőre volt. Emlékszem, eleinte azért tartottam magamnál, hogy azzal öljem meg, mostanra pedig emlékezés céljából. Könnyek gyűltek a szemembe, az emlék hatására. Azt a napot nem felejtem el soha. Elvesztettem egy napon a sosem ismert húgomat, és a szerelmemet. De nem szabad az emlékekre gondolni. Most a célnak kell előttem lebegnie: ki kell szabadítanom Kevint. Jelen pillanatban csak ez számít. 
Megszaporázva lépteimet, elindultam tovább. Előttem egy ösvény volt, így jobbnak láttam rátérni. Bölcsebb a járt utat használni, mint azt, ami nincs kitaposva. Megint neszt hallottam, megmarkoltam a kezemben a tőrt. A nesz egyre hangosabb lett, én pedig körbe-körbe forogtam, hogy honnan jöhet, mert nem tudtam beazonosítani. Hirtelen, már nem hallottam semmit. Megnyugodtam, és elindultam volna tovább, de egy pillanat alatt elsötétült előttem a világ, a fejemre mért erős ütés miatt. Az utolsó dolog, amire emlékszem, hogy a föld felé borulok, és onnan semmi. "

Nos, ennyi lenne. Remélem pont jó helyen fejeztem be az ízelítőt :P
A teljes fejezetre viszont holnap-szombat estig várni kell.
Puszi

3 megjegyzés:

devil emily írta...

Jujj Angyal, nem is mondtad, h lesz ízelítő! jajj, de ezt a részt annyira imádom!! Még ha csak ízelítő is!! Ebből tudom, h a feji még jobb lesz!! :))) Puszi Emily

isabella black írta...

na gyon tetszik. az egyetlen bajom a szóismétlés. arra gondolok hogy sok volt benne a tőr szó. tőr tőr tőr tőr tőr. próbálj meg szinonímákat is használni. a másik hogy szerintem nem teljesen igaz az a rész hogy: "...sosem ismert húgomat...". mivel ugyebár Madison ismerte Amy-t csak nem tudta hogy a testvére. ezért szerintem úgy jobb lenne hogy pl.: ... a barátként ismert húgomat... vagy valami ilyesmi.
amúgy már alig várom a folytit. és egyébként én azt a következtetést tudtam levonni hogy Kevin nem halt meg, mivel volt egy mondat amiben azt irtad, hogy Madison ki akarja szabaditani valahonnan. és ugyebár egy hullát nem szoktak "kiszabadítani".
várom a folytit.
puszika :)

Angyal írta...

sziasztok!
igen isabella, tudom a szóismétlés... még szerintem át írom akkor azt a részt egy kicsit. De legalább feltettem belőle valamennyit. Am ha az előző fejezetet elolvastad volna (megint) akkor tudnád, hogy Kevin a lelkek börtönében van :) Amy-t igazából nem ismerte annyira. Igen, mint barát tudott róla egy pár dolgot, amit a suliban, de azért annyira nem ismerte meg.

emily: én sem tudtam, hogy teszek fel részt :)

KÖszi, hogy írtatok. Puszi