Az oldal automatikusan átirányít az új weboldalamra!

2009. június 28., vasárnap

Sajnálom!

Sajnálom, sajnálom, sajnálom! Bocs, hogy nem volt az elmúlt egy hétben friss, és szerintem most sem lesz hacsak 3-óráig nem száll meg a szentlélek és ad valami jelet.
Tegnap volt egy enyhe hisztim (ilyet pedig sosem szoktam) és azt fontolgattam, hogy a célvonalban abbahagyom az írást. Pedig ebből a történetből még kb. 5 fejezet lesz, semmi több. A másik történet pedig úgy szar, ahogy van. (bocs a szóhasználatért).
Most egy hétig táborban leszek, addig összeszedem magam. Ma nem tudom lesz-e új fejezet. Mint már mondtam a szentlélek is kéne hozzá xD Mondjuk már egy oldal megvan belőle, de az nagyon kevés. Úgyhogy nem tudom mi legyen... Megpróbálok majd valamit mégis összeeszkábálni nektek. Bár nem mondom, hogy annyira jó lesz. De annyit elárulok előrejelzés ként az elmaradásomért.
A következő rész címe: " A halál békés, könnyű. Az élet sokkal nehezebb..."
Gondolom mindenkinek ismerős ez az idézet :P Meg még annyit, hogy Kevin és Medison szemszög lesz felváltva. Legalábbis ez van a tervekben.
Mégegyszer sajnálom! Megpróbálok ma igyekezni, de nem garantálok semmit :( Ezután pedig péntekig nem leszek, úgyhogy pápá!! Puszi mindenkinek! Angyal

7 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia Angyal. Kérlek, hogy folytasd , ne hagydd abba. Én triszta függője lettem ennek a történetnek. Nem baj,ha nem rögtön, de írdd tovább légyszi....
Kösziiii

isabella black írta...

Szia! Tényleg nagyon jó a történeted, csak ismételni tudom az elöttem szóló névtelen olvasódat. Hiba lenne itt abbahagyni. Az ihlet meg elég ingatag, hol van, hol nincs. Mint egy hullámvasut, Egyszer fennt, egyszer lennt. A másik történeteddel kapcsolatban, én még nem olvastam, de tervezem csak most ugye én is irok épp. (Csak gyors feljöttem.) És nekem az a véleményem hogy egyszerre csak egy történettel törödj. Hidd el, úgy könnyebb. De azért az 'Árnyak között' is maradjon meg, ne vágd ki a virtuális szemetesbe, hanem inkább tedd be egy hasonló fiókba, hogy ha majd a 'Tiltott végzet'-et befejezted, tudd folytatni. Lehet hogy ugy gondolod hogy idézem: "szar", de ezt hadd döntsék el az olvasók. Ráadásul két fejezetből nem lehet eldönteni. Majd én is elolvasom és majd írok véleményt azért, ok? De addig ne törölj semmit a másik oldodról!

Kellemes szórakozást kívánok a táborhoz és jó pihenést a továbbiakban, a nyárra!!!
Puszillak: isabella

Angyal írta...

Okés Névtelen :)
isabella black... KÖSZÖNÖM! Amúgy ha hiszed ha nem, ezzel most egy kis lelket öntöttél belém. És én is most szüneteltetem az Árnyak közöttet. Az volt a szándékom is, hogy vagy szüneteltetem és befejezem a Tiltott végzetet amiből már csak 5 fejit tervezek kb., vagy nem is írom tovább. És amúgy az ötlet az megvan, csak azt nem tudom, hogy Írjam meg, hogy ne hasonlítson más ficekre. Megsúgom neked : az angyallá válás számomra egy nehéz téma. Azért estem kétségbe, mert azt sem tudom hova kapjam a fejem. Megrémültem. Nuku ötlet... de mostmár van és felét sikerült a délután megírni az új fejinek, de most tábor lesz szóval... nem tudom befejezni csak ha hazajöttem.
Köszööm a táborra vonatkozó kellemes kívánságodat. Szükségem is lesz rá... amiatt is majdnem infarktust kaptam... most tudtam meg egy pár új infót, és inkább már nem mennék xD De mindegy, ez egyéni szocprobléma :) Puszi, és köszönöm a biztatást. Vagy ha nem is annak szántad, de annak sikeredett. Amúgy ezzel sokat segítettél... de komolyan.
Puszi, Angyal

isabella black írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
isabella black írta...

Angyal!
Biztatásnak szántam, amit írtam, és örülök, hogy elértem vele a célom. :)
Puszillak!!!!

Truska írta...

Angyalkám!
Nagyon sokan szeretik a történetedet! ez nem elég? Én is mindennap megnézem, hogy van e friss, még akkor ha tudom, hogy táborban vagy:) Bízz magadban! ÉS ne állj hozzá úgy , hogy ez szar!
Egyik történet sem az!
Nagyon ügyes vagy! És fantázia kell, hogy ilyen dolgokat kitaláljál! Neked van! szóval gondold meg! És ne hagyd abba! kérlek!
Puszi, Truska

Angyal írta...

Szia Truska!
Köszönöm minden szavad :D Azt hiszem a kritikáitok és a tábor is egy kicsit feltöltött, mert most van ötletem (ami talán nem fog tetszeni). De legalább van ötlet és csak úgy ömlenek belőlem a szavak, úgyhogy most felvagyok villanyozva. Nagyon sok puszi neked Truska!!